Ajánlott videó

Hirdetés


Vredestein Partnertalálkozó

2015.06.30. 13:56:44

vredestein_gumi_vevotalalkozo_2015_500
A tudománytól a misztikumig címmel rendezte meg az Apollo Vredestein Kft. ez évi Partnertalálkozóját.

Közel 60 kiemelt partner élt a meghívással és utazott el Parádfürdőre, a Mátra ez eldugott, de annál szebb kirándulóhelyére. A találkozó helyszíne a Hotel Erzsébet, egy rendkívüli adottságokkal rendelkező szálloda volt. A 3 napos program bővelkedett az akciókban és a meglepetésekben, teljes mértékben átírva azt, amit eddig a gumis partnertalálkozókról gondolt bárki is…ez egy tematizált találkozó volt, ahol minden arról szólt, hogy mennyi erőt adhat, ha felszabadítjuk az elménket, ha megismerjük a bennünket körülvevő világot és ha képesek vagyunk felelősséggel segíteni másokon!

KÉPEK A RENDEZVÉNYRŐL >>>

A pénteki vacsora fő műsorszáma előtt egy rövid visszatekintést láthattak a Vredestein Klub tagjai az utolsó közös találkozó óta eltelt idő alatti történésekről. A diavetítés mindenkiben előcsalta az emlékeket, és volt mire emlékezni, több közös utazás, az új gumik nemzetközi bemutatóin való részvétel, mérkőzés látogatások a híres Old Trafford Stadionban, a Manchester United otthonában.

Ami ezután jött, az már eltért a szokványoktól…a színpadon nem egy előadóművész, hanem egy fizikatanár, név szerint Tóth Pál kápráztatta el „tanítványait” olyan fizikai kísérletekkel, melyek egyszerre voltak látványosak és döbbenetesek, meghökkentőek és emlékezetesek!

KÉPEK A RENDEZVÉNYRŐL >>>

A holdfényes langyos este és az élőzene sokáig a medencepartján tartotta az egymással beszélgető partnereket.

Másnap reggel korán kelt mindenki, mert az Apollo Vredestein Kft. az Apollo cég egyik fontos értékére figyelemmel önkéntes véradást szervezett. Az Apollo cég fontosnak tartja, hogy olyan kiemelt társadalmi, közösségi segítséget nyújtsanak azokban az országokban, ahol piacukat építik, amelyek sok embert érinthetnek, illetve személyes példamutatással másokat is hasonlóra  ösztönözzenek. Ezen a véradáson, aminek megszervezésében a parádfürdői EFI intézet és a Vöröskereszt heves megyei szervezte nyújtott segítséget, 31 adag vért sikerült begyűjteni, ami Vérellátó Szolgálat munkatársai szerint nagyon szép eredmény!

KÉPEK A RENDEZVÉNYRŐL >>>

A délutáni program igazi versennyel kezdődött. Több csapat küzdött egymással az ügyességi és logikai játékokkal, hogy minél több pontot gyűjtve elnyerjék az Apollo Vredestein Kft. által felajánlott nyereményt. Az eredményhirdetés természetesen nem ment simán, és bizony a végén a játékosok közös erővel a játékvezetőt szó szerint megfürdették…

Ami viszont ezután következett az a találkozó csúcsa volt, a misztikum beteljesülése. Egy sámán jelent meg dobbal és a medence partról a szálloda kertjének végébe invitált mindenkit, ahol egy hatalmas máglya állt, és amit hamarosan közös tánc és énekek közben meggyújtottak. A sámán vezetésével több lélekerősítő gyakorlat után a máglya elhamvadt parazsán ki-ki megtapasztalhatta, hogy az elme erejével olyan dolgokra is képes, amit normálisan nem hinne el. Igazi örömünnep kezdődött, sorban sétáltak, futottak, táncoltak át a még izzó parázson az emberek, volt aki többször egymásután, volt aki párját a hátára kapva, hogy szerelmét bizonyítsa, vitte őt át a tűzön!

A hajnalig tartó vigalom után, másnap az átélt élményekkel gazdagabban indultak haza a résztvevők, szívükben azzal a meggyőződéssel, hogy nincs lehetetlen előttük!

KÉPEK A RENDEZVÉNYRŐL >>>

<< Vissza

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.gumipiacmagazin.hu © 2006-2013 | Készítettel: amos.hu