Ajánlott videó

Hirdetés


Indul a www.tpmsmanager.hu szakmai weboldal!

2015.02.24. 10:21:03

tpms_manager_fejlec_gumipiac_tpms_gumiszerelok_defekt_500

Indul a www.tpmsmanager.hu szakmai weboldal!

Ellenőrizze, mielőtt hozzányúl! Ez a TPMS szerviz alapszabálya. Ugyanígy, a gumiabroncs nyomásellenőrző rendszerek szervizelésére való felkészülés legfontosabb első lépése a tájékozódás. A különféle forrásokból származó információk összevetése, a felmerülő kérdések megválaszolása, és a lehetséges alternatív megoldások közötti különbségek megértése nélkül nem hozható megalapozott és jó döntés. Komoly félreértés forrása lehet az új fogalmak pontos jelentésére vonatkozó ismeretek hiánya, az előforduló idegen szavak téves értelmezése.

Ha bizonytalan, ha túl kevés vagy éppen túl sok és nehezen érthető a kapott információ, mostantól van hová fordulnia segítségért. A TPMS MANAGER az első magyar nyelvű szakmai weboldal, amely átfogó, érthető és tárgyilagos információkkal segíti a TPMS dzsungelben történő eligazodást.

www.tpmsmanager.hu

tpms_manager_screenshot_am_sensors_gumi_piac_magazin_gumiszerelok_500

Online TPMS ismeretek, termékek és támogatás. Mindez egy helyen, csupán egy kattintásra.

Próbálja ki most!

A KAPCSOLATFELVÉTEL oldalról írhat nekünk és megoszthatja velünk véleményét, javaslatait. Amennyiben megteszi, az ismert univerzális TPMS szenzorok tulajdonságait összehasonlító táblázat megküldésével is segítjük felkészülését.

<< Vissza

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.gumipiacmagazin.hu © 2006-2013 | Készítettel: amos.hu