Ajánlott videó

Hirdetés


DKG Termékdíj az „Air Master by Vredestein” termékért

2015.07.02. 15:12:30

vredestei_gumi_air_master_also_500_500

Az innovatív variálható első spoiler javít a Porsche 911 aerodinamikáján

Az Apollo Tyres nemzetközi elismerést kapott az „Air Master by Vredestein” spoilerért. A vállalat egyedülálló találmánya a tekintélyes DKG Termékdíjat nyerte el „Technikai gumitermékek és abroncsok" kategóriában a Nemzetközi Gumikonferencián (International Rubber Conference), az abroncsok és gumitermékek szakértőinek egyik globális konferenciáján. A speciális gumikeverékkel készült rugalmas, variálható első spoiler kivételesen innovatív rendszernek számít, amelyet egy, a sportautók felső szegmensében működő németországi OEM-mel kötött együttműködés keretében fejlesztettek ki, és amely minden prémium sportautóra felszerelhető.

dr._seshu_bhagavathula_chief_technology_officer_at_apollo_gumi_ltd_receiving_the_dkg_product_award_2015_500

A háromévente megrendezésre kerülő Nemzetközi Gumikonferenciát a Deutsche Kautschukgesellschaft e.V. szervezi. A (DKG) Nürnbergben, Németországban, 2015. június 29. és július 2. között Az eseményen a világ vezető előadóinak közel 150 előadására kerül sor, egy párhuzamos kiállítás pedig mintegy 270 kiállító termékeinek, bemutatóinak és innovációinak ad helyszínt. A DKG Termékdíjakat a konferencián adták át a különböző kategóriák győzteseinek.

A díj tökéletesen példázza az Apollo Tyres elkötelezettségét a K+F mellett.  Az olyan innovatív termékek, mint az Air Master by Vredestein és a Vredestein Space Master biztosították az Apollo pozícióját mint technológiailag fejlett prémium gumiabroncsok beszállítója.

Rugalmas és elasztikus anyag
A variálható első spoiler egy speciális fejlesztésű EPDM (etilén-propilén-dién monomer) gumikeverékből készült. A gumi rendkívül erős és elasztikus, továbbá kiemelkedő időjárás-ellenálló képességgel is rendelkezik. Alacsony sebességnél a spoiler visszahúzódik a lökhárító alá, hogy biztosítsa a megfelelő hasmagasságot. Nagyobb sebesség esetén a spoiler kinyúlik előrefelé, hogy optimalizálja a kerekek körüli légáramlást, és csökkentse az üzemanyag-fogyasztást. A spoiler teljesítménymódban teljesen kinyúlik, így az első kerekeket további lefelé ható erő éri, kivételesen jó útfekvést eredményezve. A spoilert pneumatika működteti, a szükséges formákat több légkamra segítségével veszi fel. A teljes rendszert az Apollo Tyres gumiabroncsokkal foglakozó globális K+F központjának elhivatott csapata dolgozta ki Enschede városban, Hollandiában.

<< Vissza

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.gumipiacmagazin.hu © 2006-2013 | Készítettel: amos.hu