Ajánlott videó

Hirdetés


A Bridgestone szállítja az abroncsot BMW MotoG safety carhoz 2015-ben

2015.05.23. 11:18:26

20150523_breitseite_gumi_bmw_500

A Bridgestone, a világ vezető abroncs- és gumigyártója volt a MotoGP hivatalos abroncsbeszállítója 2014-ben és a 2015-ös szezonban is szállít abroncsot a MotoGP safety car BMW flottájához a két autóipari óriás együttműködése keretében.

Idén hetedik éve, hogy a Bridgestone a MotoGP kizárólagos abroncsbeszállítója, és a BMW M-mel, a MotoGP hivatalos gépjárművével kötött új abroncsbeszállítói szerződés értelmében a Bridgestone szereli a biztonsági és mentőautókat is a legújabb Bridgestone abroncsokkal. Ez a megállapodás fokozott jelenlétet biztosít a világ vezető abroncsgyártójának a MotoGP paddockjában, és lehetővé teszi, hogy globális közönség előtt mutathassa be legújabb személyautó- és motorabroncsait.

A BMW M4 Coupe, M3 és M6 Gran Coupe safety car, valamint az M5 Safety Officer Car-t és az M550xd Touring Medical Car-t is nagy teljesítményű Bridgestone POTENZA abronccsal szerelik. A BMW S 1000 RR biztonsági motorokat pedig Bridgestone BATTLAX abronccsal szerelik. A prémium Bridgestone termékek biztosítják, hogy ezek a járművek a legnagyobb biztonságot, teljesítményt és a legjobb irányíthatóságot nyújtsák.

„A BMW-vel való együttműködésünk komoly múltra tekint vissza: az évek folyamán számtalan projekten dolgoztunk együtt, mint például 2008-tól a BMW Driving Experience-en vagy legutóbb a teljes egészében elektromos, úttörő BMW i3 és a BMW i8 hibrid sportkocsi kizárólagos gyári szerelésén” – nyilatkozta Jake Rønsholt, Managing Director Consumer Business Unit, Bridgestone Europe. – „Nagyon izgalmas, hogy ezt a gyümölcsöző kapcsolatot folytathatjuk a MotoGP világában! A BMW-vel való együttműködés a biztonsági flotta kapcsán nem más, mint a biztonság iránti elkötelezettségünk megerősítése, ami nemcsak a versenyzőket érinti.”

A Bridgestone és a BMW M GmbH együttműködése nem korlátozódik a versenypályára, miután a Bridgestone a BMW Driving Experience kizárólagos abroncsbeszállítója. A gyakorlott, biztonságos és teljesítményorientált vezetést fejlesztő különféle speciális képzési programokkal a BMW Driving Experience csaknem 25.000 résztvevőnek biztosít szakképzést világszerte. A változatos programok között szerepel a biztonsági képzés, a havas és jeges úton való vezetés, a versenytechnikák és a professzionális vezetés oktatása. Köztük van a BMW Tour Experience és a személyre szabott tesztvezetés is.

<< Vissza

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.gumipiacmagazin.hu © 2006-2013 | Készítettel: amos.hu