Ajánlott videó

Hirdetés


A Bridgestone és a Magyar Mentőmotor Alapítvány együttműködése

2014.02.25. 09:27:31

20140225_bridgestone_doki_500

Az abroncsgyártás mellett, a Bridgestone mindig elkötelezte magát a társadalmi felelősségválla-lás iránt is, amelyek főleg a biztonságra összpontosítanak. Ezúttal megemlíthető az orvosi tevékenység támogatása, mivel a Bridgestone növelte a Magyar Mentőmotor Alapítvány számára nyújtott támogatást. A Bridgestone és a márka nagykövete, Valentino Rossi, most már négy egymást követő évben nyújt támogatást.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány az Országos Mentőszolgálat partnere. A fővárosban és az autópályák mellett működő OMSZ Mentőmotoros Szolgálat közel 1000 sürgősségi hívást kapott 2013-ban, amelyek közül több mint 170 eset az életet közvetlenül veszélyeztető sérülés volt.

20140225_bridgestone_doki_2_500

A Bridgestone ebben az évben is segíti a magyar mentőmotorosokat, mert abroncsokat szállít az OMSZ Mentőmotoros Szolgálat részére, valamint hozzájárul a sürgősségi orvosi szolgáltatás költségvetéséhez. A hat motorkerékpárból és két nagyrobogóból áll a flotta, melyben Yamaha FJR 1300, Honda Pan Euro-pean, Honda Crosstourer és Honda SH 300 típusú mentőjárművek vannak. Ezeket a Bridgestone ellátja Battlax BT-023, BW501 és B03 kiváló prémium abroncsokkal, melyek kiegyensúlyozott teljesítményt, hatékony zajcsillapítást, jó tapadást és kiváló fékerőt biztosítanak nedves felületen is, aminek jelentős szerepe van riasztás esetén. A Battlax BT-023 abroncsok változatos jellemzői, valamint nagy mérettartománya lehetővé teszik számos motorkerékpár típuson való alkalmazásukat, amelyeket az OMSZ Mentőmotoros Szolgálat használ. Kilenc éve nagy érdeklődést váltott ki az a döntés, hogy a mentőkocsik mellett motorkerékpárok is szolgálnak az első orvosi beavatkozás alkalmával. A motorkerékpárokkal hatékonyabban tudnak manőverezni a csúcsidőben, és ügyesebben tudnak utat találni maguknak a bal-esetek során kialakult torlódásokban. A baleset és az orvosi segítség helyszínre érkezése között eltelt idő nagymértékben befolyásolhatja a sérült túlélési esélyeit. A mentőmotorokkal a sérültek mentési ideje lerövidül. Erre a következtetésre jutott a Magyar Mentőmotor Alapítvány is, akik a legújabb magyar mentési módszer fejlesztéséhez szükséges műszaki és orvosi tudást fogják össze, hogy a baleset helyén a lehető leghamarabb segítséget nyújthassanak a mentők. Ezért a Bridgestone büszke arra, hogy hozzájárulhat az időben történő orvosi ellátáshoz, a baleseti helyszín biztosításához a mentőkocsi érkezéséig.A gumiabroncsok biztonsága létfontosságú. A végfelhasználók bizalmi szintjének növelése érdekében a Bridgestone prémium abroncsokat gyárt. A biztonság iránti elkötelezettségét szem előtt tartva, a

Bridgestone számos tevékenységet folytat helyi és világszinten. A Bridgestone alapítójának, Shojiro Ishibashi mottója, mégpedig kiváló teljesítménnyel a társadalom szolgálatában.

De nem csak a termékek révén lehet társadalmi tevékenységet folytatni, hanem azzal is, amint Bridgestone megérti a végfelhasználók igényeit és ezért felelősséget vállal. E megközelítés lett annak alapja, hogy a Bridgestone részt vesz számos kezdeményezésben környezetvédelem, közúti biztonság és egészségvédelem területén.

<< Vissza

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.gumipiacmagazin.hu © 2006-2013 | Készítettel: amos.hu