Ajánlott videó

Hirdetés


Új mérföldkő a négyévszakos gumiabroncsoknál: Vredestein Quatrac 5

2014.06.24. 21:07:06

quatrac5-detail03-rgb_500

A siker a négyévszakos gumiabroncsok terén szerzett több mint két évtizedes tapasztalatnak köszönhető Tecnikai katalógus>>>

Az Apollo Vredestein a négyévszakos gumiabroncsok teljesen új generációját mutatja be: Vredestein Quatrac 5. A legújabb típusú gumiabroncsban ötvöződik az átfogó szakértelem, a tapasztalat és a technológiai találékonyság, ezért ez a modell minden adottsággal rendelkezik ahhoz, hogy új mérföldkő legyen az ágazatban.A Vredestein és a négyévszakos gumiabroncsok a Vredestein Quatrac első generációjának 1993-as bevezetése óta elválaszthatatlanok egymástól. Az összes többi Vredestein gumiabroncshoz hasonlóan az új Vredestein Quatrac 5 gumiabroncsot is az Apollo Tyres személygépkocsi gumiabroncsokkal foglalkozó K+F központjában fejlesztették ki Enschedében, Hollandiában, mely a vállalat innovációinak, tapasztalatának és szakértelmének fő gyűjtőhelye.

quatrac5-visual01-rgb_500

Innovatív futófelület- kialakítás
Az új Vredestein Quatrac 5 gumiabroncsokat sima és aszimmetrikus futófelület jellemzi, mely a téli és nyári gumiabroncsok kifinomult szimbiózisának tekinthető. A kisebb levegőaránnyal rendelkező külső rész kiváló kezelhetőséget, kimagasló kormányzási pontosságot és elegendő oldalirányú tapadást biztosít száraz és nedves útfelületeken is. A belső oldala továbbfejlesztett lamellatechnológiával készült, ezért kivételes tapadást biztosít a hideg vagy havas felületeken. Egy másik szembeötlő tulajdonság az aszimmetrikus külső hosszirányú barázda, melynek szélei különböző szögeket zárnak be a gumiabroncs futófelületével. Ez még optimálisabbá teszi a gumiabroncs merevségét, mely még nagyobb stabilitást és jobb kezelhetőséget eredményez a száraz útfelületeken.

Új technológia: 3 dimenziós tapadókarmok
A Vredestein Quatrac 5 jó pár új technológiát vezet be, köztük a 3 dimenziós tapadókarmokat. A tapadókarmok a gumiabroncs közepén lévő lamellák között helyezkednek el, tökéletes tapadást biztosítanak a kanyarokban, és szélsebes gyorsulást tesznek lehetővé havas és jeges utakon is.

Teljes szilikakeverék
A Vredestein Quatrac 5 másik új jellemzője a futófelületet alkotó teljes szilikakeverék, melyet egy speciális polimerkombináció tesz egyedivé. Mindez kiváló kopásállóságot biztosít – hosszú élettartamra van tervezve –, míg az egyenletes nyomáseloszlás egyenletes kopást jelent. A futókeverék fejlesztése az Apollo Vredestein legújabb keverőivel történt, melyek tandem keverési technikát alkalmaznak, azaz egy időben kerül sor az első keverési fázisra és a gumikeverék szilanizációs fázisára.

quatrac5-visual08-rgb_500

Zöld EU-s gumiabroncs-jelölés, elismert téli gumiabroncs
A Vredestein Quatrac 5 másik fő jellemzője az alacsony gördülési ellenállás, mely csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Ehhez jön még a kis féktávolság vizes felületeken, és a kivételesen alacsony gördülési zaj, ami által a Vredestein Quatrac 5 az EU-s gumiabroncs-jelölés mindhárom követelményének kellőképp eleget tesz. Mindezek miatt a gumiabroncs jogosan nyerte el a „zöld” jelölést. A Vredestein Quatrac 5 rendelkezik a „három hegycsúcs és hópehely" szimbólummal és a szabványos M&S kóddal is. Ez azt jelenti, hogy a négyévszakos gumiabroncs megfelel a téli gumiabroncsokat kötelezővé tevő országokban életben lévő irányelveknek.

A Vredestein Quatrac 5 technológiáról röviden:
• Optimalizált teljesítmény minden helyzetben: az aszimmetrikus külső hosszirányú barázda nagyobb stabilitást és jobb irányíthatóságot eredményez a száraz felületeken.
• Vredestein Quatrac szakértelem: több mint húsz éve vezető a négyévszakos gumiabroncsok terén.
• 3D tapadó karmok: jobb tapadás kanyarodáskor, szélsebes gyorsulás havon és jégen.
• Okos és vonzó kialakítás, egyedi külső és belső oldal: optimalizált teljesítmény minden helyzetben.
• Zöld EU-s gumiabroncs-jelölés: alacsony gördülési ellenállás, kis féktávolság vizes felületeken, kivételesen halk működés.
• Teljes szilika keverék: tartósság és hosszú élettartam.

Vredestein Quatrac 5 méretek
185/65 R15 88 H
195/65 R15 91 H
185/60 R15 88 H XL
195/60 R15 88 H
185/55 R15 82 H
195/55 R15 85 H
215/65 R16 98 H
205/60 R16 96 H XL
205/55 R16 91 H
205/55 R16 91 V
225/50 R17 98 V XL
225/45 R17 94 V XL

<< Vissza

Minden jog fenntartva, cikkek, képek, forrás megjelöléssel használhatók! Forrás: www.gumipiacmagazin.hu © 2006-2013 | Készítettel: amos.hu